Nitriilikäsine

Nitriili on terveydenhuollon suosituin käsinemateriaali. Se on bioyhteensopiva ja sitä voidaan käyttää useisiin tarkoituksiin.

Nitriilikäsineet on valmistettu synteettisestä kumista, joka ei sisällä luonnollisia lateksiproteiineja. Nitriilikäsineet on valmistettu ohuesta kerroksesta nitriiliä, materiaalia, joka tarjoaa kemikaalinkestävyyden ja kestävyyden, jota tarvitaan tiettyjen tehtävien suorittamiseen.

Nitriilikäsineet tarjoavat erinomaisen suojan lääketieteellisissä olosuhteissa, joissa sitä käytetään kirurgisissa toimenpiteissä. Se suojaa ihmisiä myös teollisuusympäristöissä, kun he työskentelevät kemikaalien tai muiden mahdollisesti haitallisten aineiden kanssa. Istuvuus mahdollistaa tarkan työskentelyotteen myös kauneudenhoidossa.

Käsineitä löytyy kokoja XS-XXL. Värejä on useita.

MIKSI VALITA BERGAMOTIN LAADUKKAAT NITRIILIKÄSINEET ?

SOPII USEIMMALLE

Nitriilikäsineet ovat suositumpia kuin lateksikäsineet, koska ne aiheuttavat vähemmän allergisia reaktioita ihmisille, jotka ovat herkkiä luonnonkumiproteiineille. Hellävarainen iholle, puuteriton ja erittäin istuva.

 

OHUEMPI MUTTA KESTÄVÄ

Nitriilikäsineet tarjoavat paremman kestävyyden verrattuna muihin käsinemateriaaleihin (kuten lateksiin ja vinyyliin), vaikka ne ovat ohuempia. Nitriilikäsineiden erinomainen istuvuus tekee niistä ihanteelliset työskentelyyn terävien esineiden kanssa, jotka voivat puhkaista muun tyyppisiä kertakäyttökäsinemateriaaleja.

SITOUMUS BERGAMOTIN LAATUUN

Bergamotilla ollaan sitoutuneita tuotteen laadunvalvontaan ja siihen että asiakkaille voidaan aina tarjota joustava ja laadukas valikoima luokkansa parhaita tuotteita kaikenlaisiin tarpeisiin. Kun ostat Bergamot-tuotteen, voit olla varma siitä, että tuote on korkealaatuisinta ja täyttää maailmanlaajuiset standardit.